6/1-08 Så fik jeg prøvet det nye Slot.it håndtag.

Det her på siden før, forholdsvist meget, omtalte håndtag er nu i min varetægt. Jeg fik leget lidt med det efter SLEMC i går i Hørning, og indtil videre lover det godt. Når man står med det nærmest grotesk store håndtag i hånden virker det lidt overvældende - men faktisk ligger det godt i hånden. Kvalitetsfølelsen er OK, uden at være decideret prangende.

Når man kigger på de utallige knapper og kontakter, tvivler man på man nogensinde kommer til at kunne indstille speederen fornuftigt, og i betragtning af hvor mange der aldrig helt har forstået indstillingerne (de 2 der er) på en Doktor Karsten lover det jo ikke godt.

Efter en halv times tid ved skrivebordet med strømforsyning og en bil liggende på taget, begyndte det dog at dæmre for mig. Positivt er især at man kan indstille det til at virke lissom hovedparten af de andre tilgængelige håndtag med følsomhed og trim/choke og hvad folk nu ellers kalder det - samt regulerbar bremse. DVS man har et sted at starte, og kan sætte sig ind i kurve og tracktioncontrol'en efterhånden. Samtidig betyder det også at nybegyndere/ikke-nørder har en chance for at bruge håndtaget til noget fornuftigt.

Med forbehold for om Slot.it'en begynder at eksplodere om ørene på os, ligesom Parmas EC gjorde, da jeg i sin tid udnævnte den som et hit, vil jeg mene, at skal du ha dig en speeder, så køb en Slot.it - første indtrykket er i hvert fald positivt, og prisen er god.

25/12-07 Ny Biks.

En vis Hr. Lars Jacobsen fra Ålborg (Superslot) har startet en web-biks. Surf forbi - det ser rigtig godt ud. www.slotgear.dk

Samtidig har en vis Hr. Poulsen lagt reservedelspusheriet på hylden, så nu er det altså Lars du skal ha fat i til SLEMC løbene.

25/12-07 Meeeget spændende pris på meeeget spændende tiltag.

En ny butik ved navn www.slotgear.dk får det nye, og tidligere omtalte, håndtag fra Slot.it hjem fra først i det nye år. Som så ofte før, kom den forventede pris ikke til at holde - speederen kan nemlig erhverves for kr. 850.- og ikke 1000 som tidligere antaget.

Med mindre det er noget skrammel, er Dr. Karsten speeder epoken nu definitivt ovre !

25/12-07 Stor SLEMC tilslutning i Hørning.

Der jo herligt, når der er mange der gider deltage vores lille hyggeserie. Faktisk er der så mange i Hørning, at jeg er kommet til at booke 25 ind, een mere end vi opererer med som max, men nu er det jo forkølelses og influenza tid, og desuden melder Carpo jo sikkert også fra :-) så vi håber vi bliver færdige i nogenlunde tid alligevel. Skulle alle møde op, rupper vi bare neglene.

Herligt er det også at se nogen af de gamle igen - velkommen hjem til bl.a. Jan "Neckcheese" Juul og til Jan "Pol Pot" Høgfelt (som jeg af lutter glæde over gensynet har valgt at stave rigtigt denne gang). Også dejligt at se de mange nye Århus-folk. Jeg håber da der er nogle stykker af den der bliver SLEMC-afhængige med tiden.

Se den komplette startliste her

15/11-07 Meeeget spændende tiltag
Ja, det har jo ikke nødvendigvis noget med SLEMC at gøre, men det er dog Slot.it der har været i gang.

Den, vel igennem efterhånden et års tid omtalte, speeder fra Slot.it skulle nu definitivt være ved at være salgsklar. Hvis man læser i manualen, der ligger på Slot.its hjemmeside, kan man ikke undgå at blive entuastisk. Utallige indstillingsmuligheder, som de sædvanlige med følsomhed og trim / sensivity og choke, eller hvad folk ellers kalder det. Desuden en "mode" hvor man kan trimme hvordan gaskurven skal være, og endelig en funktion hvor man kan styre hvor hurtigt motoren skal tage omdrejninger - en ting jeg selv har spekuleret lidt over hvordan man ku gøre. Desuden kan nævnes kontaktløs trigger, og variabel bremse + lidt mere.

Endelig er speederen også kompatibel med alle de gængse digitale speedere der PT er på markedet.

Hvis prisen på omkring 1000 kr kommer til at holde, stopper Dr. Karsten definitivt produktionen - Herr Doktoren har i øvrigt allerede bestilt et eksemplar!

Se mere HER.

11/11-07 SLEMC i Holstebro: KOF: "Det gik jo nemt"

Sæsonens 2. SLEMC afdeling blev holdt i Holstebro. En perfekt og berigende afdeling det var. Holstebro-gutterne har holdt flyttedag til nyere og større lokaler, som også har affødt en let ombygget bane, strategisk forlænget på langsiden, samt netop der hvor det så allersortest ud i svinghelvedet overfor langsiden. Resultatet er blevet en prægtig bane, lidt nemmere at køre på for de gæstende kørere, og sjovere for alle, vil jeg påstå.

Jeg kan jo lisså godt afsløre det med det samme: Jeg vandt. Leo blev slået på sin hjemmebane - yeaaarh. Nå, desværre var det nu mere fordi Leo kørte sit livs ringeste finale, end fordi KOF udviste særlig blændende kørsel - men alligevel ... HÆ

Lokal reservehelt Michael tog sig i øvrigt af 2. pladsen, og overlod den depraverede Leo til en 3'er denne gang. Per Rasmussen trillede en 4. plads hjem. Interessant og spændende finale i øvrigt. Placeringerne skiftede utallige gange, jeg kan desværre ikke redegøre for de nærmere omstændigheder undervejs, da det meste af min opmærksomhed gik på at holde øje med en blå Nissan.

Superslot-folket fik også denne gang vist at de mener det alvorligt. Lars havde været i finalen, hvis ikke hans pinion havde løsnet sig i hans sidste heat, og hvis ikke Thorkild havde haft et enkelt gummifingerheat, eller hvad der nu gik galt, havde han også været tæt på noget finalenoget.

Djurs-klanen var som sædvanligt mærkelige. Især Niels havde verdens mest væltende slemc racer til at starte med. Det gik aldrig op for mig hvad han gjorde, men han gjorde meget, og til sidst virkede et eller andet. (Uheldigvis er jeg bange for at Niels har ca samme opfattelse at hvad der skete som mig). Gert fik vist, at det ikke ALTID er den nye gule 25k motor der er den bedste - i hvert fald gik det bedre for ham, da han fik en lidt sløvere kværn i.

De 3 vindere, travle med at være charmerende over for et andet kamera.
Fra venstre: Michael Andersen - nr 2, KOF, 1, og Leo kun nr 3.

3/11-07 Nye hoveder i SLEMC.

Arh, det passerfaktisk ikke, men hvad gør man ikke for at få lidt sladder på den nye SLEMC side.
Under alle omstændigheder er det skræmmende længe siden vi har set Perben og Kasper, men nu er de tilbage. Begge er medlemmer af Århus SlotCar Racing, som vi skal gæste i januar. Sidst Perben og Kasper deltog i SLEMC, blev Perben mest kendt for at være Perben, og Kasper for altid at vinde i lodtrækningerne.


D'herrer Kasper og Perben, som vi husker dem.3/11-07 Hvad gør Bjarne?

Vi venter alle spændt på hvad Bjarne "High-jackers" Jørgensen finder på for at få listet sin Toyota igennem den ikke eksisterende tekniske kontrol til SLEMC løbet i Holstebro. Sidste gang i Randers, kaldte Bjarne (og Teknisk Kontrol) setuppet for et uheld, men denne gang går det ikke. Supraen bliver bustet på æstetikken, med mindre den bliver lavet lidt mere elegant, eller TK får noget rødvin. Vi får se.

Den grimme grimme Bjarnebil3/11-07 Ny hjemmeside for SLEMC.

Jow jow, det sku være ganske vidst. Der er bleven lanceret en helt ny og fin hjemmeside, og bagmændende insisterer på at en ny SLEMC-æra er begyndt.