Test, Nippi-Nappi cleaning spray

Af: KOF

6 gode grunde til at benytte Nippi-Nappi Cleaning Spray:

  • Effektivt og kraftigt virkende.
  • Stærkt affedtende.
  • Hurtigt fordampende.
  • Ætser ikke.
  • Skader ikke jernholdige eller jernfri metaller.
  • skader ikke de fleste plastiktyper
Lad os slå fast med det samme: Nippi-Nappi Cleaning Spray er et FANTASTISK produkt - det er uomgængeligt.

For mit eget vedkommende rangerer Nippi-Nappi i storhed med opfindelser som transistoren, strygefrit undertøj, og sprinklervæske med citrus-duft.

Jo jo, siger du, kære læser, men er Nippi Nappi ikke bare endnu et kontaktrensemiddel - omend i en særdeles flot og tjekket flaske. Nej!, det er det ikke bare. Nippi-Nappi er udviklet specielt til de tårnhøje krav, som motorsport stiller til de produkter der benyttes her. Dette betyder naturligvis ikke at Nippi-Nappi Cleaning Spray kun kan bruges til motorsport. Eksempelvis er sikkerheden på mange af de Østeuropæiske atomkraftværker højnet betragteligt, efter at man er gået fra 3M-kontaktrens til Nippi-Nappi Cleaning Spray.

Hvad er det så det gør Nippi-Nappi så unik?. Hertil er primært 3 grunde:
For det første er det sammensat af en række højt avancerede stoffer og kemikalier, i en ganske bestemt blanding, som producenten ("Another Perfect Day Racing Products", der er en sub-division af Neckcheese Racing, som igen hører ind under det velanskrevne Neckcheese Enterprises Group of Compagnies.) har hemmeligholdt gennem adskillelige årtier.
For det andet, er der så meget tryk på dåsen, at skidtet og fedtet bogstavelig talt bliver spulet væk (pas i den forbindelse på rekylet, og anvend derfor ALDRIG Nippi-Nappi mens du sidder på en kontorstol).
Den 3. grund er beklageligvis stadig hemmeligholdt af producenten.

Slotrace og Nippi-Nappi.
Her på KOF's har vi igennem de sidste par måneder haft den ære at prøve en flaske Nippi-Nappi. I den tid har mit slot-race liv været en dans på roser. Nippi-Nappi kan bruges til næsten alt. Fjernelse af dæk-snulder, kraftigt virkende slæbesko-rens, afvaskning af overflødigt smøremiddel. Fremragende dæk-rensemiddel (Men undersøg for en sikkerheds skyld, om det er lovligt, hvis du deltager i et større racerløb), og mange mange andre ting.

Nippi-Nappi er ikke bare kommet for at blive, Nippi-Nappi er kommet for at gøre verden bedre.

Til alt forefaldende rensearbejde på din slot-racer er Nippi-Nappi Perfekt.
Også i den daglige rengøring hjælper Nippi-Nappi til. Der findes ikke det WC, der ikke bliver renere af et skud Nippi-Nappi.
Som forebyggelse eller til afhjælpning af kloak-ånde: Nippi-Nappi.

NB. Nippi-Nappi er ikke testet for bivirkninger ved længere tids indtagelse. Imidlertid kan vi her på siden ikke forestille os at man sku ku ta skade af lidt Nippi-Nappi. Indtagelse er dog under alle omstændigheder på eget ansvar.

Som toilettet, har også kaffemaskinen godt af lidt Nippi-Nappi ind imellem.
Nippi-Nappi er et kraftigt virkende dækrensemiddel.
Kæden blev som ny igen ...
Den ene af Direktørene for Another Perfect Day Racing Products, Jan Juul: "Nippi-Nappi er verdens bedste universal-rensemiddel !".

Firmaet har været førende i international motorsport de sidste 30 år - så de ved nok hvad de taler om !!.