Tests, Scalextric Porsche GT3 & Mitsubishi WRC

Af: Carsten "RC" Andersen

Så faldt det hele endelig på plads (det med pc'er og teknik) så her kommer en test af Scalextric´s Porsche 911 GT 3 , Mitsubishi lancer WRC sport og lidt om den nye RMS(jeg ved godt at den er testet). Disse ting er stillet til rådighed af K.E Mathiasen, den danske importør af Scalextric. Spurveringen, som bilerne er testet på, vil fremover i samarbejde med K.E Mathiasen prøve på at teste de Scalextric biler som kommer til landet. Vi ved godt at vi ikke kan ha´dem før end jer på nettet, men vi prøver .. ja, vi gør!

C2338 Porsche 911 GT 3 R Seikel Motorsport: igen imponerer Scalextric med detaljerne, lakering, tampo print, fælge og ikke mindst kabinen , en smart detalje.
Bilen kører som en "rigtig" racerbil med magnet , så ud med den magnet, det bliver vi jo ikke verdensmester af.rDen kører ganske hæderligt uden den der magnet, men 10 gram bly bag styretappen , uha hvor blev det sjovt at køre med Scalextric bil igen. Nu har jeg en bil der styrer ok(ikke perfekt) ligger nogenlunde roligt i de 2 store outer-outer sving , den kan endda drifte med bagenden uden at ryge af , samtidig med at den har så mange omdrejninger i motoren at FLY Joest Porschen , som kører ved siden af, taber en lille meter ned af langsiden (10 meter) jo , jo de er ved at ha´styr på sagerne, Scalextric.

For ikke at gøre det alt for kedeligt, deler jeg plusser og minuser ud til Porschen, ellers skulle i med ud på alle 168 omgange , og hvem gider det.

Vi kan li': Porschen i helhed , de fine detaljer , runde fælge/dæk , motoren når banemagneten er taget ud , måden bund-kabine-top samles(bill.) og at de 168 omgange ikke kunne mærkes på bilen bagefter.

Vi kan ikke li': Sporvidden , den er lige 5 millimeter for smal , det havde været kanon hvis bilen havde samme bredde som f.eks. Astraen , så ville den også ha´set 100% realistisk ud.

På en skala fra 1-10 vil jeg give den 7 , det er en vogn man kan og skal arbejde med for at få det optimale ud af den, den er pengene værd……….
C2364A Mitsubishi Lancer Evolution WRC:

Det er absolut den pæneste rally bil jeg har set , h… k… hvor er den flot , den var næsten så flot at jeg ikke kunne sætte den på banen , men det gjorde jeg og det skulle jeg aldrig ha´gjort, den kørte simpelhen af h…… til , øv.Nå , men den skulle jeg sgu nok få noget ild i , med lidt bly og lidt halløj , jeg har haft større problemer end det (troede jeg), den ville bare ikke køre som jeg vil , og lige der kom jeg i tanke om at det var en RALLY bil jeg stod med i hånden og ikke en alm. Racerbil. Sådan en rally bil er smal , meget smal og høj , meget høj og har rigtig godt med frihøjde , så det passede godt med den Lancer der stod der og så hammer flot ud på banen. Med magnet kører den gevaldigt og den kan presses til en lille udskridning med lidt held , men uden , skal den køres meget ret , for ellers ligger den sig bare om på siden. Når man nu vænnet sig til at køre den på den måde, blev det faktisk ret sjovt at køre Mitsu. Så vælger du dennne form for bil , skal du ha´lidt tålmodighed , men så bliver det også sjovt når man lige har fanget ideen med at køre rally bil. Den fik ca. 100 omgange på banen , og det kunne man ikke se på den bagefter …..

Vi kan li': Denne her sport udgave af Mitsubishi Lancer med runde fælge , god motor og alle de fine detaljer. Vi kan ikke li': At en rally bil skal køre sådan… På en skala fra 1-10 vil jeg gi´ den 7 så flot er den, er man til WRC biler skal man eje sådan en Lancer …
C8143 RMS:
Testen af RMS´s forgik på Torben PC´s pc(den var svær), da spurveringens pc'ér brød ned på reaktor 1 da RMS'en blev sat til. Bare intro´en er nok til at købe sådan et bæst, alt kan næsten lade sig gøre, når man først er kommet ind i det væld af grafik og muligheder. Vi kunne dog ikke lave en kopi af spurveringen , da der mangler nogle skinne typer i "make your own track", men vi håber at man kan få en opdatering hen ad vejen. Hvis du ikke er til alt det der hjemmelavede tæller halløj , vil jeg tro at RMS´en er det bedste på markedet lige nu. Den her ting kan det den skal og lidt til , hvis din bane er 4 sporet eller 6 sporet , skal man lige ud og investere i en C8147 MULTI LANE , så er det også klaret. RMS PC INTERATIVE kræver pentium ll 400MHz, 32 Mb Ram,100 Mb fri disk plads, 16 bit farve 800 x 600 grafik kort, 24 x CD-Rom drev, COM port, Windows 95/98..God fornøjelse…