SLEMC i Odense

Reportage fra 3 afd. af SLEMC  Fyn/Jylland Syd

På en 4-sporet bane i OMK (Odense Minirace  Klub) lokalerne på Tarup skole ,blev der Torsdag den 13 Feb ,kørt et forrygende race, i samarbejde med OMK ,og den nystartede Scale-racing klub i Odense .Efter en fantastisk god forplejning, med ris og kødsovs, kaffe og kage gik starten til aftenens første af 12 heat. Efterhånden som løbet blev afviklet viste det hurtigt at den danske mester i modelbilkørsel, den legendariske  Rene Schrøder fra Kolding var flyvende, kun den stærkt koncentrerede Peter Rasmussen,  blandt venner kaldt TOBAK, var i stand til at yde modstand .MUREREN forsøgte med stort held at fortsætte for fuld skrue, for enden af langsiden, hvorefter den totalt overrumplede påsætter satte raceren på efter svinget .Det var en genial ide, tilsyneladende tabte han ikke noget ved denne manøvre ,et forslag fra en af deltagerne ,om at etablere et hegn til at opfange hans løbske Audi, blev afvist, dog gik han med til, at blive sat på hvor han røg af, en stor indrømmelse ,vil alle, der har været igennem MURERENs KONTROL i den hedengangne GT-LIGA , indrømme        Spøg tilside, MUREREN  havde en god dag ,kæmpede med Jesper FORMAND om 3 pladsen,  Efter 4x5 min kørsel var der kun 2 omgange imellem de to gæve Koldinggensere, men MUREREN var den der holdt hovedet koldest. WEB var kommet afsted  uden den skønne Bianca, kendt fra den legendariske JELLINGSTONE ,hvor 2 mandlige kørere måtte se sig besejret af den kvinde .WEB kom dog hurtigt op på mærkerne og nåede en omgang mere end ERIK fra ODDER ,der endte på 6 pladsen, det var lige nok til at komme med i præmierækken, ERIK var heldig at vinde den sponserede PANOZ fra SLOTCARS ONLINE ,der blev trukket lod mellem deltagere og hjælpere ved løbet, mange tak for den. De lokale kører Preben, Thomas og John tog 6-7-8-pladsen.Brian fra Horsens blev 9- er Hugo fra Odder, også kendt som POSTEN der vandt en bil på RING TAPS, ved at køre på dagens langsomste tid, han troede det var det det handlede om, Desværre havde han en dårlig dag, i Odense, hans Panoz trak hele tiden til højre i kurverne og endte på taget gentagne gange, så han måtte nøjes med 12 pladsen,   fik dog samlet så mange point sammen, at han beholdt sin 4 plads i den samlede stilling.Alt er nu åbent til den sidste afd. der køres i Kolding den 24 April på DM banen  RENE og TOBAK har deres på det sikre, men bliver det MUREREN eller FORMANDEN Eller vil Bianca heppe på WEB så han overgår sig selv

Spændende er det

Referent 

Erik Mathiasen


SLEMC i Odder

Modelbilrace på "Odder-Ringen".
Torsdag den 23 Jan 2003-01-25

De lokale kørere fra Odder modelbilklub fik chancen for at samle nogle point til SLEMC-turneringen, da gæsterne fra Kolding Mini-Race -Klub var på besøg for at deltage i 2-afd. af SLEMC Fyn/Sydjylland turneringen, der blev kørt på Odder-Ringen.

Desværre måtte vi undvære kørerne fra Odense, men vi håber at se dem ved det næste løb i serien, det køres i Odense Torsdag den 13 Feb. 2003 . De enkelte afd. tæller ved udtagelsen af deltagerne til SLEMC -DM Vinder af 2.-afd. blev den danske mester i modelbil kørsel Renè Schrøder fra Kolding som også vandt 1.-afd. på "Jellingstone" 4 omg. før nr.2 Peter Tobak fra Kolding. Tobak er også blevet indehaver af den nye bane rekord på "Odder-Ringen", der tidligere var sat af KOF.

På 3. pladsen kom Erik "Odder" 7 omg. efter vinderen. På 4. pladsen kom "Mureren" der håber på revanche i Odense og på hjemme banen i Kolding hvor de 2 sidste afdelinger skal køres.
På 5. pladsen kom Hugo Hoe fra Odder.
Den vilde Michael fra Kolding kom på 6. pladsen med Brian fra Horsens 1 omg. efter.

Erik Mathiasen, Odder modelbilklub