Model Car Racing

Af: René Christensen for Slots Mini Racing.

Model Car Racing er et forholdsvis nyt amerikansk blad som udgives af Robert Schleicher som er en meget respekteret mand inden for Slot Racing. Robert Schleicher har været med fra starten af Slot Racing tilbage i 50'erne og har udgivet flere bøger om emnet, bl.a. den sidste nye "Racing And Collecting Slot Cars" som er bibelen for nybegyndere i denne hobby ! Det første blad af Model Car Racing blev udgivet i januar 2002 og bladene udkommer hver 2. måned. Model Car Racing er en så stor succes at bladene meldes udsolgt indenfor 14 dage og den eneste måde man kan sikre sig tidligere numre, er ved at abonnere på bladet for et år - eller man kan være heldig at visse personer ligger inde med et enkelt nummer for meget.

I bladene kan man finde artikler om f.eks. hvordan man tuner sin racer, tests om en speciel racer i forskellige mærker, bane layouts i både 1/32 og HO skala, nyheder fra messer og meget, meget mere. Det gode ved Model Car Racing er at det er bedøvende lige meget om du har en Ninco eller en Scalextric bane eller et helt tredje mærke, da alle bane layouts er lavet i samtlige kendte mærker og oven i købet også i HO skala. En test af en racerbil - f.eks. en Williams BMW FW23 Formel-1 racer - kan foregå ved at den samme bil testes i de mærker - Scalextric Sport, Carrera og SCX - som har fabrikeret den.

Uanset om man er hardcore eller nybegynder, så vil man uden tvivl få glæde af disse fantastiske blade, men man bør også anskaffe bogen "Racing And Collecting Slot Cars" !!!!

Bl.a. Slots Mini Racing vil forsøge at skaffe et parti blade hjem hver gang der udkommer et og den vejledende pris vil ligge på omkring 70,- !