SLEMC 2004/05

Tilmeldingsprocedure


Den største nyskabelse i år er tilmeldingsproceduren. Generelt må vi jo erkende at der er en tendens til at flere vil køre SLEMC, end der er pladser til - et luksusproblem, men alligevel!. Vi vil ikke gå på kompromis med holdningen om at alle skal ha lov at køre en god gang ræs, og samtidig insisterer vi på at være færdige ca. 16.30. DVS at der max er plads til 24 deltagere, hvilket ikke nødvendigvis altid er nok. Hvordan skal man så sortere?.

Vi har prøvet at tilmeldingsform, hvor man kan tilmelde sig (og betale) hele sæsonen inden den starter. Det giver ingen rabat, men er et tilbud til de, der er helt sikre på de vil køre hvert eneste løb, hvis på nogen måde muligt. Selvom man har "købt" hele sæsonen, skal man dog stadig melde sin ankomst, senest 14 efter sidste løb, sådan at pladsen kan gå til anden side, hvis man er forhindret i at komme til et enkelt løb. Ideen er så, at der vil være et antal pladser der i princippet er optaget hele året, og et antal pladser, der kan bookes fra gang til gang af de knap så entusiastiske SLEMC deltagere. Den normale tilmelding vil altid åbne mandagen efter seneste SLEMC løb. og sidste tilmelding for de, der har købt en hel sæson, vil være 14 dage inden næste løb, sådan at de der evt står på venteliste, kan få at vide at de er med i rimelig tid.

Kompliceret ? - lidt, men vi håber det kommer til at gå.

... Og ja, prisen er steget med en 10'er. Det skyldes for det første at vi ikke regner med så store sponsorater i år, og desuden, at vi efter talrige opfordringer har strøget fælgindsatserne fra præmiepuljen - hvilket alt i alt betyder at de ca. 200 kr. ekstra i forhold til sidste år kommer til at falde på et tørt sted.

Husk, SLEMC er ikke noget vi laver penge på - alt overskud går til præmier.

Vi ses på banerne ...

Carpo&KOF